Verras je familie of vrienden  met een onweerstaanbaar stukje taart (no bake!) gemaakt met de overheerlijke Karamel Zeezout Intense Vla! Deze rijke no-bake taart is zo gemaakt en hoeft alleen maar even in de koelkast. En versierd met mooie stukjes rode aardbei, gele banaan en popcorn  ziet je no-bake Karamel Zeezouttaart er super feestelijk uit. Genieten maar!

Bereidingstijd: 20 minuten + 3 uur wachttijd

Ingrediënten:

  • 1 pak Mona Karamel Zeezout Intense Vla
  • 15 kandijkoeken
  • 2 bananen
  • 250 gram aardbeien
  • 4 blaadjes gelatine
  • 60 gram Campina Botergoud
  • handjevol popcorn
  • 1 citroen

 Benodigdheden:

  • Springvorm van 20cm doorsnede
  • Stuk bakpapier
  • Garde

Bereidingswijze:

Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier en verkruimel de kandijkoeken. Smelt de boter en giet het  bij de kruimels. Roer goed door, bedek de springvorm met de kruimels en druk goed aan om zo een de stevige bodem te creëren voor de no-bake taart.  Snij alvast de aardbeien en banaan in mooie plakjes en doe hier een klein beetje citroensap over, zodat het fruit zijn mooie kleur behoudt.

Leg de blaadjes gelatine in een bakje water en laat zo’n 5 minuten weken. Knijp ze uit en verwarm ze in een steelpan in 5 eetlepels water. Haal de pan van het vuur wanneer de gelatineblaadjes opgelost zijn en laat afkoelen.

Doe de Intense Vla Karamel Zeezout in een kom en meng de afgekoelde gelatine erdoor. Giet vervolgens het karamel zeezoutmengsel op de no-bake koekbodem tot de helft van de hoogte van de springvorm en bedek deze laag met de helft van de gesneden stukjes fruit. Doe vervolgens de tweede helft van het karamel zeezoutmengsel in de springvorm. Versier de  no-bake karamel zeezouttaart met de overgebleven banaantjes en aardbeitjes en zet het minimaal 3 uur in de koelkast. Versier eventueel met een karamelpopcorn voor een extra feestelijk effect en je taart is helemaal klaar. Smullen maar!