kg-begin-again.regular
De afgelopen 2 jaar hebben onze toetjesmakers hard gewerkt aan het verbeteren van ons hele puddingassortiment. Samen met meer dan 2.500 toetjestesters (jullie!) hebben we uitgebreid geproefd, getest en heel veel vergaderd over wat er nu precies verbeterd moest worden. Zo zijn onze toetjes nu nog lekkerder met een meer natuurlijke smaak. Benieuwd wat er is veranderd? Lees het hieronder en proef onze vernieuwde Mona puddingen. Nu met nóg meer heerlijke ingrediënten!

VERNIEUWD – FRAMBOZENPUDDING MET BOSVRUCHTENSAUS

De Monafans juichen het meestal toe als we onze puddingen nog lekkerder willen maken. Doen! Maar kom niet aan Mona Frambozenpudding, protesteerden de liefhebbers. Ze horen tot onze grootste fans, en die koesteren we. Maar zo eigenwijs als we zijn, vonden we dat hij toch nog lekkerder kon. Dus durven we, slik, bijna niet te zeggen dat we jullie pudding toch iets hebben aangepast. Sorry, sorry, we maakten de smaak alleen frisser en fruitiger. Maar verder blijft hij de vertrouwde, lekkerste frambozenpudding van Nederland. En blijft hij gewoon lekker stevig. Gewoon blijven genieten dus!Framboos_front_3D

 

  • De smaak is iets fris en fruitiger
  • De frambozen komen er nog beter uit
  • De basis is nu van yoghurt gemaakt in plaats van melk
  • De saus is nu een bosvruchtensaus vol heerlijke stukjes fruit

 

 

VERNIEUWD – DAME BLANCHE PUDDING MET CHOCOLADESAUS

Wist je dat…er weinig toetjes zijn die zo bekend zijn als de Dame Blanche? Het was dan ook niet zo gek dat deze pudding vlak voor de eeuwwisseling ( jaaaa, toen het jaar 2000 aanbrak!) werd bekroond als het allerlekkerste toetje van de eeuw. Met deze eeuwige roem kwam de Dame Blanche Pudding (ooit Toetje van de Maand) in ons toetjesassortiment. En sindsdien onmisbaar. En… we hebben hem nu nog iets lekkerder gemaakt: met echte chocolade in de saus. Zo hopen we dat hij bij het aanbreken van het jaar 3000 nog steeds eeuwige roem heeft.DameBlanche_front_3D

 

 

  • De chocoladesaus is nu gemaakt van échte chocolade
  • De pudding hebben we iets minder zoet gemaakt

 

 

 

VERNIEUWD – BROWNIE PUDDING

Soms hebben we een Toetje van de Maand, waar stiekem iedereen heel gelukkig van wordt. De Brownie, dat was er zo eentje! En of het nu aan de chocolade ligt of aan de stukjes brownie in de pudding die smelten op je tong. We waren het er allemaal over eens: dit was een blijvertje. Dat maakt dat je vandaag de dag nog steeds van onze Brownie pudding kunt genieten. En genieten dat moet goed. Daarom zijn er nu nog grotere stukjes brownie te vinden in de pudding. Dat choco-laat-je toch niet staan!RegulierBrownie_front_RGB_300dpi

 

 

  • Nu met grotere stukjes brownie in de pudding

 

 

 

VERNIEUWD – KARAMELPUDDING MET CHOCOLADESAUS


Karamel, alleen, is al heerlijk. Maar toen we proefden hoe lekker de combinatie met een echt goede chocoladesaus is, waren we op slag verliefd. Niet op elkaar, maar op deze pudding. Deze verwennende combi mocht echt niet meer ontbreken. En om er nog even een schepje bovenop te doen hebben we hem nog een stukje verwennender gemaakt. In onze Karamelpudding vind je nu namelijk ook echte stukjes karamel. Liefde gaat door de maag, Karamel_front_3Dzeggen ze niet voor niets, toch?

 

 

  • Nu met een saus van échte chocolade in plaats van roomsaus
  • Met echte stukjes karamel in de pudding
  • We hebben de pudding veranderd van vast naar luchtig

 

VERNIEUWD – GRIESMEELPUDDING MET RODE BESSENSAUS

Mona houdt van Nederland. En Nederland is gek op Mona ’s Griesmeelpudding met rode bessensaus. Al 40 jaar de favoriete pudding van het land. Molens, klompen, tulpen, Mona Griesmeelpudding met bessensaus, zou je bijna zeggen. Even over die bessensaus. Wist je dat we eigenlijk nooit iets veranderd hebben aan het geheime recept? Behalve nu dan, aan de saus. Want het was een vurige wens van de liefhebbers om hem nog beter te maken. Nou, dat kan, daar gaan we de komende 40 jaar voor. Verder veranderen we niets hoor! O ja, voor de fans van vegetarisch: Mona’s Griesmeelpudding is 100 zeg maar ‘veggie’. Fijn idee toch? We hopen dat Nederland er nog heel lang van blijft houden.Mona_RegulierGriesmeel_front_2016_v2

 

 

  • Sinds begin der tijden bijna niets meer aan veranderd 🙂
  • Meer bessen in de saus
  • Vegetariërs opgelet: pudding bevat geen gelatine!

 

 

 

 

VERNIEUWD – BITTERKOEKJESPUDDING

We wisten het even niet meer! Moest onze Bitterkoekjespudding nou bitterder of juist zoeter? Luchtiger of romiger? Ondertussen moet je de smaak van zo onvervalste klassieker natuurlijk wel in ere houden. Never change a winning recept! Maar over een ding was iedereen het eens. Er moesten echte amandelen in! Toen de neuzen en de smaakpapillen eenmaal dezelfde kant op stonden, gingen we aan de slag. Met het authentieke recept in ons geheugen gegrift, maakten we de aller-allerlekkerste Bitterkoekjespudding opnieuw. Iets minder zoet, dat mocht best, en met scharreleieren. En toen was alles koek en ei (en amandelen). Bitterzoet genieten dus, eet smakelijk!Mona_RegulierBitterkoekjes_front_2016_v2

 

 

  • Echte amandelen toegevoegd aan dit authentieke recept

 

 

 

 

VERNIEUWD – CHIPOLATA PUDDING

Sommige dingen zijn van zichzelf al zo lekker… Daar hoef je eigenlijk niets meer aan te doen. Neem nou Mona ’s Chipolatapudding. Als je verkiezingen voor de lekkerste pudding van Nederland zou organiseren, kon hij zomaar winnen! Het geheim? Het zijn de kleine dingen die het doen, volgens de liefhebbers. Het zit hem in die subtiele stukjes fris fruit, die met z ’ n allen zo ’ n heerlijk feestje van de Chipolatapudding maken. Toch hebben we er net nog wat meer stukjes sinaasappel, mandarijn, rozijn en exotische papaja in kunnen stoppen. En extra veel liefde. Niets meer aan doen dus. Alleen meer dan ooit genieten!Mona_chipolata_Front_v2

 

 

  • Nu meer stukjes sinaasappel, mandarijn, rozijn en exotische papaja

 

 

Lekkerder. Gezelliger.

Mona. Daar word je blij van

Mona Logo (Kwark Yoghurt TvdM)