RECEPT

Intense Vla Pure Chocolade met granola

Psssst…. Mona Intense Vla is genomineerd voor Product van het Jaar!! Leuk hè? Stem op Mona! Granola is tegenwoordig nauwelijks meer van de ontbijttafel weg te denken. Maar wist je dat deze knapperige combi van granen en noten ontzettend lekker is over Mona’s Intense Vla Pure Chocolade? En ook nog eens makkelijk zelf te maken. Is het al tijd voor een toetje?

Categorie:

  • Intense Vla
  • Recepten
  • Vla

Bereidingstijd: 10 minuten + 20 minuten oventijd

Ingrediƫnten

  • 500 ml Mona Intense Vla Pure Chocolade
  • 150 gram muesli of havervlokken
  • 4 eetlepels honing
  • 50 ml olie (zonnebloem- arachide- of olijfolie)
  • Handje gemengde noten
  • 50 gram extra pure chocolade (minimaal 70% cacao)
  • Snuf zout
  • Snuf kaneel

Benodigdheden

  • Vel bakpapier
  • 4 glazen of bakjes

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de muesli, noten, kaneel en het zout door elkaar. Voeg de honing en olie toe en spreid het mengsel uit over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak het mengsel zo’n 20 minuten goudbruin en knapperig in het midden van een voorverwarmde oven. Hak ondertussen de pure chocolade in grove stukken. Verdeel over de granola. Verdeel de Intense Vla Pure Chocolade over vier glazen of bakjes. Bestrooi iedere portie met zelfgemaakte granola. Smakelijk eten!

Tips:

  • Deze granola smaakt ook heerlijk over Mona Luchtige Browniepudding, met wat plakjes banaan bijvoorbeeld.

Print recept