RECEPT

Mona's panna-cotta-aardbeien-trifle

Mona staat deze maand in de Allerhande met een heerlijke panna-cotta-aardbeien-trifle, gemaakt van het Wereldtoetje van de Maand: Panna cotta met aardbeiensaus. Met dit recept tover je je toetje in mum van tijd om naar een feestje! Delizioso!

Categorie:

  • Recepten
  • Taart & Trifle

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediƫnten

  • 1 beker Mona Wereldtoetje van de Maand: Panna cotta met aardbeiensaus
  • 300 g roombotercake
  • 125 g rood fruit (bijvoorbeeld verse frambozen, rode bessen of aardbeien)

Benodigdheden

  • 4 (whisky)glazen

Bereidingswijze:

Stort de pudding op een bord. Snijd de cake in 8 plakken en steek er met de glazen 8 rondjes uit. Bewaar de restjes. Verdeel de restjes cake over de bodem van de glazen en druk licht aan. Verdeel 1/3 van de pudding met aardbeiensaus over de cake in de glazen en dek af met een cakerondje. Ga zo door tot de ingrediënten op zijn. Eindig met panna cotta pudding. Garneer de mini-trifles met het roodfruit.

Tips:

  • Bestrooi eventueel met witte chocoladevlokken!

Print recept