RECEPT

Vanille Aardbei Trifle van Vanillepudding met Aardbeiensaus

Wij hebben speciaal voor Pasen een overheerlijk Vanille Aarbei Trifle  met vanillepudding en aardbeiensaus voor je klaarstaan! Met Pasen zit iedereen graag met z’n allen aan tafel. Eerst samen eieren zoeken en daarna genieten van een lekkere paasbrunch. En daar hoort natuurlijk een toetje bij. Deze romige vanillepudding met aarbeiensaus ziet er fantastisch uit en serveer je in een handomdraai aan je familie, geliefde, vrienden of gasten. Zo maak je er wel heel makkelijk een feestje van!

Categorie:

  • Pasen
  • Pudding
  • Recepten
  • Taart & Trifle

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediƫnten

  • 1 Mona Vanillepudding met aardbeiensaus
  • 300 g roombotercake
  • 125 g rood fruit (bijvoorbeeld verse frambozen, rode bessen of aardbeien)
  • Een mooi glaasje.

Bereidingswijze:

Kiep de pudding om op een bord. Snijd de cake in 8 plakken en steek er met de glazen 8 rondjes uit. Bewaar de restjes. Verdeel de restjes cake over de bodem van de glazen en druk licht aan. Verdeel 1/3 van de pudding met aardbeiensaus over de cake in de glazen en dek af met een cakerondje. Ga zo door tot de ingrediënten op zijn. Eindig met vanille pudding. Garneer de mini-trifles met het rode fruit.

 

Vrolijk Pasen!

Tips:

  • Ook leuk om te bestrooien met wat gekleurde paashagelslag.

Print recept