Nieuw, Mona Taart!

Blaas je visite (en jezelf!) omver met Mona Taart!

Mona heeft iets nieuws, Mona Taart! Exclusief bij Jumbo. Heerlijke taarten - van bakkerskwaliteit - in zowel groot als klein formaat. Ideaal wanneer je iets groots óf kleins te vieren hebt! Een verjaardag, een goed rapportcijfer, Pasen, Moederdag óf gewoon…weekend! Met Mona Taart breng je het feestje aan tafel én weet je zeker dat je iets heerlijks op tafel zet voor je visite.
 
De Taarten van Mona zijn er in verschillende smaken: Red Velvet én iedere maand een ander Taartje van de Maand. Vers, verrassend én altijd heel erg lekker.

Red Velvet Taart

Mini Red Velvet taartje

Taart van de Maand

Mini Taartje van de Maand

Waar te koop?

De verwennende Mona taarten zijn exclusief verkrijgbaar bij Jumbo. Probeer de Mona taarten nu!
Bestel bij Jumbo

Wie maakt de taart?

De Mona Taarten worden gemaakt door Patisserie Hoeben. Een familiebedrijf uit Liessel, op de grens van Noord-Brabant en Limburg, waar al 140 jaar het lekkerste gebak wordt bereid. Hier worden de Mona Taarten iedere dag vers met veel kennis, liefde en passie gemaakt. En dat proef je! Bij Mona zijn we heel trots op de samenwerking met Patisserie Hoeben. Samen met hen zorgen we ervoor dat jij de lekkerste taartjes op tafel kunt zetten voor je visite (en natuurlijk voor jezelf!). Red Velvet of Taartje van de Maand…
Mona ♥ Patisserie Hoeben!

Recept: Babyshower taart

Recept: Unicorn Taart

Recept over de top mini's

Recept verjaardagstaart