Heb je een vraag? Stel hem hier!

Zijn de Mona-toetjes halal?

Onze puddingen bevatten gelatine met uitzondering van de Griesmeelpudding met rode bessensaus. Wij maken gebruik van rundergelatine en daardoor zijn deze toetjes niet halal.

Bevatten Mona-puddingen gluten?

Mona is bij de wet verplicht om alle gebruikte allergenen op de verpakking te vermelden. De allergenen staan dik gedrukt op de ingrediëntenlijst. 'Glutenbevattende granen' is een van deze allergenen. We raden je dus aan om goed te kijken naar de ingrediënten wanneer je gevoelig bent voor een bepaald allergeen. Bij twijfel is het verstandig om contact op te nemen met je huisarts.

Bevatten Mona-toetjes gelatine?

Onze puddingen bevatten gelatine met uitzondering van de Griesmeelpudding met rode bessensaus. Voor pudding is het natuurlijk belangrijk dat hij niet als een pudding in elkaar zakt ;-) Hiervoor gebruiken wij uitsluitend rundergelatine. Voor de Griesmeelpudding gebruiken we geen gelatine, omdat deze door de Griesmeel al stevig genoeg is.

Ik wil graag promotiemateriaal van Mona, kan dit?

In verband met het enorme aantal aanvragen kunnen wij helaas niet iedereen helpen aan leuke Mona items. Het is uiteraard mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Welke allergenen zitten er in Mona toetjes?

Mona is bij de wet verplicht om alle gebruikte allergenen op de verpakking te vermelden. De allergenen staan dik gedrukt bij de ingrediëntenlijst. We raden je dus aan om goed te kijken naar de ingrediënten wanneer je gevoelig bent voor een bepaald allergeen. Bij twijfel raden we je aan om contact op te nemen met je huisarts.

Is het mogelijk dat Mona een evenement sponsort?

Op dit moment sponsort Mona geen evenementen. Helaas is er geen budget beschikbaar voor sponsoring vanuit het merk Mona.

Wat is het toetje van de maand?

Het toetje van de maand kan je vinden op deze pagina.