recepten

Feestelijk versierde chocolademousse lepels

Iedereen heeft wel eens een eigen cakeje versierd. Daarom nu wat inspiratie voor een feestelijk toetje dat je zelf kunt versieren en maak binnen een handomdraai een feestje aan tafel! Natuurlijk kan je eindeloos variëren met toppings die je zelf lekker vindt.

Categorie:

  • Chocolade Mousse
  • Recepten

Bereidingstijd: 5 minuten

Ingrediënten

  • 1/2 beker Mona Chocolademousse
  • Verschillende toppings, zoals:
  • M&M’s
  • Nootjes (amandelen, walnoten, pecannoten etc.)
  • Kokosrasp of -snippers
  • Chocolade (puur, melk of wit). Heb je geen chocoladereep in huis? Gebruik dan chocoladehagelslag of vlokken.
  • Buiten het seizoen om, kan je ook bessen uit de diepvries gebruiken.

Benodigdheden

  • 10 mooie (amuse)lepels

Bereidingswijze:

Schep elke lepel vol met chocolademousse. Leg de lepels op een mooi bord of een leuk plankje. Hak de M&M’s, de nootjes en de chocolade fijn en versier de lepels. Dit kan van tevoren. Met kinderen is het leuk om de lepels met elkaar te versieren. Zet dan de lepels mousse op tafel, samen met de toppings die je wilt gebruiken en laat het feestje maar beginnen!

Print recept