RECEPT

Hollands vruchtentaartje

Koningsdag komt eraan en dat betekent dat we met z’n allen  een groot Oranje-feest er  weer van gaan maken! En hoe doe je dat nou beter, dan onder het genot van een lekker Hollands taartje. Deze bijvoorbeeld, met Mona Luchtige Bitterkoekjespudding en vers fruit. Hup Holland hup!

Categorie:

  • Pudding
  • Recepten
  • Taart & Trifle

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediƫnten

  • 1 Mona Luchtige Bitterkoekjespudding
  • 4 suikerschelpen
  • 4 abrikozen
  • Handje aardbeien
  • Handje bosbessen
  • Paar bitterkoekjes

Bereidingswijze:

Snijd de abrikozen in plakjes. Halveer de aardbeien. Stort de Bitterkoekjespudding uit op een bord. Vul iedere suikerschelp met pudding. Verdeel de plakjes abrikoos, de aardbeien en de bosbessen over de schelpen. Verkruimel de bitterkoekjes en strooi over de taartjes. Maak eventueel af met vlaggetjes. Smullen maar!

Tips:

  • Ook lekker met een toefje slagroom. En probeer ook eens met perzik of nectarine.

Print recept