recepten

Pudding ''Charlotte'' voor Moederdag

Speciaal voor alle romantische moeders  heeft Mona voor Moederdag deze Franse Pudding Charlotte klaargemaakt. Want als je wel eens in Frankrijk bent geweest, dan weet je dat de Fransen ontzettend goed zijn in taartjes bakken. Dwalend door Franse straatjes kom je de prachtigste patisserieën tegen, waar je echt even naar binnen moet om te kijken of te proeven. Een ‘Charlotte’ is vaak in het assortiment opgenomen. Deze pudding is omhuld met koekjes en vaak versierd met vers fruit. Wist je dat je je eigen Charlotte heel gemakkelijk zelf kunt maken? Binnen 15 minuten staat hij op tafel.

Categorie:

  • Moederdag
  • Recepten

Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediƫnten

  • 1 Mona Vanillepudding
  • 14 lange vingers
  • Verse frambozen, bessen, aardbeien, bosbessen (buiten het seizoen kun je ook diepvriesfruit gebruiken)

Bereidingswijze:

Stort de pudding uit op een mooie schaal. Bekleed de pudding rondom met lange vingers. Bind er een lintje of touwtje omheen. Beleg de bovenkant van de pudding met fruit. Versier met wat poedersuiker voor een feestelijk effect. Steel de show als echte Franse patissier et bon appétit!

Print recept